Voorzieningen

Als u op camping Vogelenzang kampeert staat u dicht bij de natuur.Het is natuurlijk ook prettig als u weet dat u op een camping staat met goede voorzieningen. Want u wilt tenslotte wél onbezorgd vakantie kunnen vieren! Hieronder vindt u een overzicht van de voorzieningen waar u op Camping Vogelenzang gebruik van kan maken.

Zwembad

Nieuw sinds dit jaar! Ons openluchtzwembad (25m bij 12m en 1.40m diep) is per heden verwarmd. Daarnaast hebben wij voor de kleintjes een kinderzwembad (ongeveer 40m² en 40cm diep). 

Lees meer...

Receptie

Openingstijden receptie:
ma-vr: 9:00 - 18:00
vr-za: 9:00 - 19:00
zo: 9:00 - 20:00
Zomervakantie:
ma t/m zo: 9:00 - 21:00

Lees meer...

Animatie en recreatie

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen hebben wij een animatieprogramma voor jong en oud! Voor het programma klikt u HIER. Tevens ligt deze bij de receptie en hangen ze op de informatieborden bij de sanitairgebouwen.

Lees meer...

Horeca & BBQ

Eten, drinken en nog veel meer doe je bij het Vogelnest! Geheel vernieuwd en gelegen bij het zwembad! U kunt hier terecht voor koffie/gebak, lunch en diner. Ook is er een cafetaria en zijn er pizza’s te verkrijgen.

Lees meer...

Sportveld

Het sportveld ligt achter het zwembad en wordt bij sportactiviteiten gebruikt door het animatieteam. Daarnaast mag iedereen het veld gebruiken voor sportactiviteiten. Het is ongeveer zo groot als een voetbalveld en kan dus voor diverse sporten worden benut.

Lees meer...

Voor de jeugd

Naast de supermarkt is er een speciale ruimte ingericht voor de jeugd met o.a. een pooltafel en een flipperkast.

Lees meer...

Wifi

Op de hele camping kunt u met uw laptop, tablet of smartphone gebruik maken van draadloos internet (WiFi). U kunt een toegangscode op de receptie aanschaffen. U ontvangt na betaling een inlogcode van ons om zo gebruik te maken van het internet.
Een code is bruikbaar voor één gebruiker.

Lees meer...

Fietsenverhuur

Wilt u de mooie omgeving van Zuid-Kennemerland en de Bollenstreek per fiets verkennen? Huur dan een fiets op Camping Vogelenzang! Bij ons kunt u fietsen huren voor het hele gezin. Handig voor als u het niet ziet zitten om uw eigen fietsen mee te nemen. Vanaf de camping kunt u gebruik maken van een compleet fietsnetwerk waarbij u zelf bepaalt waar en hoelang u gaat fietsen.

Lees meer...

Winkel

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in onze winkel, met uitgebreid assortiment. Als u zeker wilt zijn van verse broodjes kunt u dit de avond ervoor al aangeven!

Lees meer...

Wasserette

De wasserette is naast de winkel en bestaat uit 2 wasmachines en een droger. De wasserette is de gehele dag geopend.

Lees meer...

Sanitair

Onze 5 sanitairgebouwen hebben allemaal een aantal wc's, douches en wasbakken. Tevens heeft de camping een speciale Camper-stortplaats, een "babyplank" met badje en de mogelijkheid tot het legen van chemische toiletten.

Lees meer...

Belangrijke informatie

Huisdieren
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar de camping!
nopets
Stroomaansluiting
De elektra-aansluitingen zijn gezekerd met 16 Ampere
Douchen en warm water
In al onze sanitair gebouwen kunt u gratis gebruik maken van warm water. Dit doet u middels een drukknop Bij de afwasplaatsen zitten deze drukknoppen aan de zijkant. U heeft dus geen muntjes nodig.
Parkeren
Wilt u de mooie omgeving van Zuid-Kennemerland en de Bollenstreek per fiets verkennen? Huur dan een fiets op Camping Vogelenzang! Bij ons kunt u fietsen huren voor het hele gezin. Handig voor als u het niet ziet zitten om uw eigen fietsen mee te nemen. Vanaf de camping kunt u gebruik maken van een compleet fietsnetwerk waarbij u zelf bepaalt waar en hoe lang u gaat fietsen.
In en uitcheck
U kunt vanaf 13.00 uur terecht op uw kampeerplaats. Op uw vertrekdag dient u voor 11.30 uw plek te verlaten. Voor het uitchecken kunt u tussen 9.00 en 11.00 uur terecht op de receptie. Wilt u uw verblijf verlengen kom dan op tijd informeren naar de mogelijkheden.
Bezoekers
Ook uw bezoek is van harte welkom. Zij dienen zich altijd bij aankomst te melden bij de receptie. Bezoekers betalen bij ons € 2,35 voor dagbezoek. Wanneer ze blijven overnachten betalen bezoekers € 4,35 per nacht. Dagbezoekers dienen voor 23.00 uur de camping te verlaten.

Belangrijke telefoonnummers

Huisartsen
Huisartsenpraktijk Meerweg 023-584 6782
Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort 023-584 6300

Spoedeisende hulp: 112
In het geval dat u de politie of ambulance heeft gewaarschuwd, horen wij dit graag van u. In geval van nood kunnen wij de hulpverlening versnellen door het tijdig openen van de slagboom en door het wijzen van de weg.

Tandartsen
Lin / R R 023-584 9585

Apotheek
Bennebroekse Apotheek 023-584 8484