Datum: 17-03-2020

Gevolgen en maatregelen

Bij Familiecamping Vogelenzang volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd.
We doen er alles aan om onze gasten en onze collega’s een veilige omgeving te bieden. We willen dat jij met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt.
De richtlijnen kan je terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen er van op jouw vakantie.

ALGEMENE SITUATIE

Wij hebben geen negatief reisadvies. Zo lang dat zo is, kan je bij ons jouw vakantie komen vieren. Wij bekijken per dag de situatie en houden ons aan de afgekondigde maatregelen.

WELKE MAATREGELEN NEEMT Familiecamping Vogelenzang?

 • Op het gebied van hygiëne
  Naast de uitgebreide handen wassen instructie voor zowel personeel als onze gasten, worden er extra schoonmaakrondes ingelast. Ook worden items die veel aangeraakt worden zoals deurkrukken, doucheknoppen, kranen, wc brillen, prullenbakken extra ontsmet met alcohol. Personeel dat gezondheidsklachten vertoont wordt naar huis gestuurd en collega’s met zieke gezinsleden wordt gevraagd vanuit huis te werken. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen.
 • Contact met onze collega’s
  Contact met de receptie willen we tot een minimum beperken. Daarom gaat de receptie op slot. Heb je een vraag, dan kan je ons telefonisch of via e-mail bereiken.

We vragen jou om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen als je een vraag hebt voor onze collega’s op het terrein van de technische dienst of de schoonmaak. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.

 

ANNULEREN EN OMBOEKEN

 • Wil je annuleren?
  Wij hebben geen negatief reisadvies. Zo lang dat zo is, kan je bij ons jouw vakantie komen vieren. En zullen wij jouw vakantie niet annuleren. Wij bekijken per dag de situatie en houden ons aan de afgekondigde maatregelen. Daarnaast hanteren wij de Recronvoorwaarden. Heb jij een annuleringsverzekering dan raden wij jou aan met hen contact opnemen.
 • Heb je een boeking met aankomst voor 6 april?
  Als je een reservering hebt met een aankomst voor 6 april, dan kan je jouw vakantie omboeken naar een aankomst later in het kampeerseizoen. Stuur dan een mail met je reserveringsnummer en de gewenste periode naar de desbetreffende camping.

FACILITEITEN EN RECREATIE

 • Hoe zit het met onze horeca?
  Onze restaurants zijn gesloten.
 • Evenementen
  Voor de afgekondigde periode (t/m 6 april) en binnen de afgekondigde maatregelen, zullen er bij de Familiecamping Vogelenzang geen evenementen plaats vinden. We zullen elke dag opnieuw de situatie evalueren en de juiste maatregelen treffen.