Datum: 31-03-2020

UITSTEL SEIZOENSOPENING – CAMPING AFGESLOTEN TOT EN MET 28 APRIL

Geachte gasten,

Bij de Familiecamping Vogelenzang volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. We volgen de adviezen van het RIVM en de GGD op en houden ons strikt aan de richtlijnen en maatregels die worden afgekondigd.
We doen er alles aan om onze gasten en onze collega’s een veilige omgeving te bieden. We willen dat u met een gerust gevoel aan uw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt.

De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

De overheid stuurt op het voorkomen dat veel mensen bij elkaar in de buurt verblijven om de kans op overdracht van het virus te verkleinen. Wij voorzien dat bij openstelling onze sanitair gebouwen kritische verblijfpunten zijn.
De hygiëne in het sanitair is met de grote hoeveelheid mensen die bij ons komen kamperen, in de huidige situatie niet te garanderen. Dus voor uw veiligheid, die van uw medekampeerders en onze collega’s zullen we de deuren van de camping tot en met 28 april gesloten houden.

De seizoen gasten met tour-caravan of vouwwagen die door de vervoerders van de caravanstallingen worden gebracht mogen hun kampeermiddel laten plaatsen op hun kampeerplaats. U kunt hier echter zelf niet bij aanwezig zijn! Dit is op afspraak mogelijk van maandag 30 maart 2020 tot en met donderdag 2 april 2020 tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Afspraak maken kan via info@vogelenzang.nl.

Vooralsnog zijn onze beide horecagelegenheden, zwembad en de winkel gesloten! Onze excuses hiervoor. Geeft u ook onze collega`s van de schoonmaak de gelegenheid om hun werk goed, maar vooral veilig uit te voeren? Dit is nl. ook voor uw bestwil.

Momenteel zijn wij in contact met de Gemeente Bloemendaal en de Recron – Hiswa over de verder te nemen maatregelen en om u een zo goed mogelijke compensatie te bieden in welke vorm dan ook. Wij houden u uiteraard op de hoogte! Wij hopen dat deze vervelende maatregelen snel voorbijgaan en wij u later alsnog mogen begroeten op de camping.

WELKE MAATREGELEN NEEMT Familiecamping Vogelenzang?

Op het gebied van hygiëne

Naast de uitgebreide handen wassen instructie voor zowel personeel als onze gasten, worden er extra schoonmaakrondes ingelast. Ook worden items die veel aangeraakt worden zoals deurkrukken, doucheknoppen, kranen, wc brillen, prullenbakken extra ontsmet met alcohol.

Personeel dat gezondheidsklachten vertoond wordt naar huis gestuurd en collega’s met zieke gezinsleden wordt gevraagd vanuit huis te werken.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen alle gasten om dit ook te doen.

Contact met onze collega’s

Contact met de receptie willen we tot een minimum beperken. Daarom gaat de receptie op slot. Heeft u een vraag, dan kunt u ons via e-mail bereiken; info@vogelenzang.nl

We vragen u om de aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Op deze manier houden we ons aan de richtlijnen die zijn afgegeven door het RIVM.

Voor onze jeugdige gasten geldt dit zeker ook, evenals een samenscholingsverbod in en rond de sanitair gebouwen!

Voorlopig is externe visite op de camping NIET toegestaan.

Wij wensen u vooral veel gezondheid toe in deze moeilijke tijden.

 

Met vriendelijke groet,

M.J. Esser
Familiecamping Vogelenzang