Na uitgebreid overleg met de Veiligheidsregio Kennemerland en de Hiswa – Recron hebben wij besloten om onder voorwaarden beperkt open te gaan vanaf 2 mei 2020.
De camping dient ervoor te zorgen dat de maatregelen worden nageleefd. Mocht dit bij controle van de Veiligheidsregio niet zo zijn, dan kan de burgemeester de camping alsnog sluiten!
Alleen gasten met een eigen douche en toilet voorziening worden toegelaten op de camping, verder is het hek dicht, ook voor een kortstondig bezoek!

HET IS ABSOLUUT NIET TOEGESTAAN OM ELKE VORM VAN VUIL WATER TE LOZEN BUITEN DE DAARVOOR AANGEWEZEN RUIMTES!!!

Helaas moeten wij u mededelen, dat wij helaas de sanitairgebouwen op last van de veiligheidsregio gesloten dienen te houden. Dit in ieder geval tot en met 20 mei!
Er wordt een maximum aangehouden van vier a vijf personen ( uit een en hetzelfde gezin ) per kampeerplaats.
Op visite gaan bij elkaar is helaas ook niet toegestaan door de overheid.
Visite of oppassen op de kleinkinderen van buitenaf is niet toegestaan.
Iedere gast dient een polsbandje te dragen, zonder wordt u niet op het terrein toegelaten. Voor onze jeugdige gasten ( ouder dan 12 jaar ) geldt op de gehele camping een samenscholingsverbod. Er dient 1,5 meter afstand tussen personen te worden gegarandeerd. Dit geldt ook bij het in- en uittreden van het terrein.
De receptie is maar beperkt geopend, dus even geen krant of folders e.d. Het zwembad, de horeca en de winkel blijven vooralsnog gesloten tot 20 mei.. Er worden geen externe leveranciers toegelaten op de camping, dit geldt voor iedereen.

In principe blijft het advies van de overheid; Blijf zoveel mogelijk thuis!

De auto`s dienen op de eigen kampeerplaatsen te worden geplaatst en niet op de vrije, veelal ingezaaide plekken. Let vooral op de maximum snelheid van 5 kilometer! Bij overtreding blokkeren wij direct de toegang tot het kampeerterrein. Bij aankomst dient u uw kenteken in te laten voeren voor de kentekenregistratie, hierna is uw slagboompas alleen nodig bij storingen. Het buitenhek gaat voor verkeer dicht om 22.30 uur, uitrijden is dan ook niet meer mogelijk tot 07.30 uur.

U dient bij aankomst te tekenen voor ontvangst van deze regels, deze duren in ieder geval tot 20 mei 2020.
Tevens dient u alle openstaande bedragen bij aankomst aan ons te voldoen ( m.u.v. de gasten met een regeling ), doet u dit niet dan weigeren wij u helaas de toegang.
In een later stadium komen wij bij u terug met informatie over een compensatie, hiervoor hebben wij ook nog contact met de gemeente Bloemendaal.

Diegene die zich niet aan de regels wenst te houden, zullen wij in samenwerking met de handhaving van de Veiligheidsregio Kennemerland helaas de toegang tot de camping moeten ontzeggen.
Wij gaan ervan uit dat een ieder zich in bovenstaande regels kan vinden en wensen u vooralsnog een fijn seizoen.
U dient bij aankomst een recent ingevuld nachtregister in te vullen en middels handtekening akkoord te gaan met deze voorwaarden.