Kamperen

Kampeerplaatsen zonder en met electra

kamperen10

Onze kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m². Elke plek is voorzien van een 16 Ampère elektra aansluiting. U kunt kiezen voor het knusse kamperen tussen de bomen of op een van onze grote velden.

Let op: in het hoogseizoen kunnen de kampeerplaatsen 602 t/m 641 (op de grote velden, inclusief elektra) voor minimaal één en maximaal drie weken geboekt worden.

BOEK NU »

Kampeerplaatsen met privésanitair

Wanneer u luxe wilt kamperen biedt Camping Vogelenzang uitkomst. Vier kampeerplaatsen beschikken namelijk over een eigen sanitair unit. De privé sanitair unit heeft een douche, toilet en wastafel. Wees er dus snel bij want vol is vol!
kampeerplaatsen met privé sanitair zijn 239 t/m 242. Bekijk onze plattegrond voor de exacte ligging op de camping.

BOEK NU »

20160621_122926_resized

Camperplaats

camper

U kunt op bijna iedere kampeerplaats uw camper plaatsen, wij beschikken over een aparte stort- en vulplaats voor uw camper!

BOEK NU »

Over de camping

Camping Vogelenzang is een bebost terrein van ruim 16 hectare en is verdeeld in diverse zones met ieder een eigen karakter. De camping biedt een combinatie van 300 jaarplaatsen en seizoenplaatsen en 350 toeristische plaatsen. Het gehele terrein is omgeven door hoge bomen met daartussen veel water en groen. Alle kampeervelden bestaan uit kleine grasvelden waar, door de hoge bomen aan de buitenrand van het terrein, de privacy gewaarborgd blijft.

U vindt op camping Vogelenzang, behalve de ruime kampeerplaatsen en goed uitgeruste toiletgebouwen, onder andere het zwembadterrein met daarop een verwarmd 25 meter bad, een kinderbad, een speelplaats en een sportveld. Er worden diverse recreatieve activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bij de ingang bevindt zich een supermarkt, een wasserette en een animatieruimte voor de kleintjes. Ook is er een cafetaria en zijn er pizza’s te verkrijgen. Een arrangement voor groepen (bijvoorbeeld bbq) is mogelijk.

Voor het seizoen 2018 zijn er nog jaar- en seizoenplaatsen beschikbaar, deze zijn ruim opgezet en liggen fraai verdeeld. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van een aansluiting voor elektra en water en riool. Voor meer informatie of vragen zijn wij bereikbaar op 023-5847014 of per mail. Voor het bekijken van de vrije plaatsen bent u natuurlijk harte welkom.