Wichtige Information

Huisdieren
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar de camping!
Stroomaansluiting
De elektra-aansluitingen zijn gezekerd met 16 Ampere
Douchen en warm water
In al onze sanitair gebouwen kunt u gratis gebruik maken van warm water. Dit doet u middels een drukknop Bij de afwasplaatsen zitten deze drukknoppen aan de zijkant. U heeft dus geen muntjes nodig.
Parkeren
Wilt u de mooie omgeving van Zuid-Kennemerland en de Bollenstreek per fiets verkennen? Huur dan een fiets op Camping Vogelenzang! Bij ons kunt u fietsen huren voor het hele gezin. Handig voor als u het niet ziet zitten om uw eigen fietsen mee te nemen. Vanaf de camping kunt u gebruik maken van een compleet fietsnetwerk waarbij u zelf bepaalt waar en hoe lang u gaat fietsen.
In en uitcheck
U kunt vanaf 13.00 uur terecht op uw kampeerplaats. Op uw vertrekdag dient u voor 11.30 uw plek te verlaten. Voor het uitchecken kunt u tussen 9.00 en 11.00 uur terecht op de receptie. Wilt u uw verblijf verlengen kom dan op tijd informeren naar de mogelijkheden.
Bezoekers
Ook uw bezoek is van harte welkom. Zij dienen zich altijd bij aankomst te melden bij de receptie. Bezoekers betalen bij ons € 2,35 voor dagbezoek. Wanneer ze blijven overnachten betalen bezoekers € 4,75 per nacht. Dagbezoekers dienen voor 23.00 uur de camping te verlaten.
Belangrijke telefoonnummers

Huisartsen
Huisartsenpraktijk Meerweg 023-584 6782
Huisartsenpraktijk de Kennemerpoort 023-584 6300

Spoedeisende hulp: 112
In het geval dat u de politie of ambulance heeft gewaarschuwd, horen wij dit graag van u. In geval van nood kunnen wij de hulpverlening versnellen door het tijdig openen van de slagboom en door het wijzen van de weg.

Tandartsen
Lin / R R 023-584 9585

Apotheek
Bennebroekse Apotheek 023-584 8484

Helaas niet toegestaan...